Technisch beheer

De technische aanpak van Syndic Escalona

Syndic Escalona draagt zorg voor de gemeenschappelijke delen van uw appartementsgebouw, parkeercomplex of kmo-park:

Lees hieronder wat wij doen
  • Het bedrijfsklaar houden van de technische installaties
  • Het herstellen van defecten
  • Schadegevallen behandelen volgens de gangbare procedures
  • Het renoveren van het gebouw of complex zodat investerings- en huurwaarde worden behouden
vraag offerte

Onze andere diensten

Naast technisch beheer, doen we ook administratief beheer en financieel beheer.

administratief beheer financieel beheer

Klanten aan het woord

Een blokje, dat heeft LAReS niet. Wel is ons bedrijf vanaf juli op een kleine KMO-zone gevestigd. Hoewel er al een syndicus is aangesteld, heeft dit Tony er niet van weerhouden om mij te helpen om door de hele soep van regelgeving en notulen van de ledenvergadering te worstelen en het in begrijpelijke taal om te zetten. Super bedankt dus Tony voor jouw hulp hierbij, en zodra de termijn van de huidige syndicus verlopen is, weet ik al wie ik ga voorstellen…

Elly Heirbaut

Buildings, verenigingen van eigenaars, kleine en grote blokken,… Bij Tony kent dit allemaal geen geheimen! Je kan een klant, een vereniging, een medebewoner, altijd naar hem verwijzen en dan meer dan gerust zijn! De klant wordt altijd correct én volledig geïnformeerd, stipt op de hoogte gehouden, uitvoerig toegelicht over alle geheimen van alle vormen van samenwonen binnen een groot gebouw! Een Syndicus als geen andere! Een syndicus met het gouden hart op de juiste plaats, met een hoog empathisch vermogen, een bezorgdheid voor de ganse bouw en zijn bewoners, een syndicus waarvan er maar weinig in het Antwerpse en blijkbaar ook in de Blankenbergse rond lopen. Jaren ben ik op zoek geweest naar een degelijke syndicus om mee samen te werken. We hebben er ene!

Peter Janssen

De andere eigenaars en wijzelf zijn zeer tevreden van Syndic Escalona. Super gemakkelijk die online administratie. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dat was wel even anders bij de vorige syndicus. Daar moesten we, met een beetje geluk, toch bijna 3 maanden wachten voor we een antwoord op onze vraag kregen! Je mag er zeker van zijn dat het wordt verder vertelt. De eigenaars van de 3de verdieping, die nog steeds met hun eigen appartement bij de oude syndicus zijn vertelden dat ze er geen nut in zagen om nog met hen samen te werken. Ik heb vernomen dat ze over Syndic Escalona hebben gesproken. En ik vertel het ook verder!!!

Suzy Kiss