Syndicus voor kmo-parken

Het beheer van mede-eigendom in kmo-parken in capabele handen

Bent u als ondernemer eigenaar van een privatieve unit in een bedrijvenpark? Dan bent ook mede-eigenaar van de gemeenschappelijke delen van het kmo-park. Voor het beheer van deze gemeenschappelijke delen, voorbeelden hiervan zijn de wegen, de tuin, afsluitingen en poorten, voorziet de wet de aanstelling van een syndicus.

Uw prioriteiten liggen bij uw onderneming. De prioriteiten van Syndic Escalona liggen bij het onderhoud en de toekomstige waarde van de gemeenschappelijke delen in uw kmo-park.

vraag offerte

Onafhankelijk en professioneel beheer

Syndic Escalona beheert de gemeenschappelijke delen van uw kmo-park. Wij nemen de administratieve, financiële en technische zorgen uit handen. Uw noden en behoeften staan daarbij altijd op de eerste plaats.

Met kennis van zaken

De mede-eigendom in uw kmo-park volgens de regels van de kunst beheren? Wij hebben een gedetailleerde kennis van de wetgeving en zijn op de hoogte van alle nieuwe regelgeving door constante bijscholing.

Duidelijk

Syndic Escalona zorgt voor een transparante boekhouding en heldere afrekeningen. Onze administratie is volledig gedigitaliseerd. Het resultaat? Efficiëntie en tijdswinst voor alle partijen.

Direct

Syndic Escalona is rechtstreeks bereikbaar via het mobiel nummer van de syndicus. Geen vertragingen dus want korte communicatielijnen betekenen snelle én juiste interventies.
Vraag offerte