Over Syndic Escalona

Maak kennis met Syndic Escalona

Met Syndic Escalona beheren we gebouwen, parkeercomplexen en kmo-parken vanuit onze uitvalsbasissen in Blankenberge en Antwerpen. Onze kantoren verlenen deze diensten in 65 residenties.

We zijn ook gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van vastgoed in Blankenberge met ons hoofdbedrijf Agence Lefebvre-Escalona.

Met kennis van zaken

Bij Syndic Escalona bundelen we een pak vastgoedkennis met een ruime ervaring in het beheer van appartementsgebouwen, parkeercomplexen en kmo-parken. Troeven die we inzetten voor u. Uw gebouw of kmo-park is bij ons in capabele handen.

Wij kijken er naar uit om u te leren kennen!

contacteer ons

Maak kennis met ons

Tony Duthoo

Zaakvoerder

Ik ben Tony Duthoo, zaakvoerder/syndicus van Syndic Escalona. Cijfers hebben me altijd geïntrigeerd, een studie TEW met specialisatie accountancy was het logische gevolg. Gebouwen en vastgoed werden al snel mijn tweede liefde en dat resulteerde in een erkenning als vastgoedmakelaar (BIV-nr. 506.373) en een lidmaatschap van CIB.
mail tony

Team Blankenberge

Op de Zeedijk in het centrum van Blankenberge staat een jong en dynamisch team voor u klaar. Onder de leiding van Tony zorgen zij voor het nodige advies en lossen uw vragen en praktische problemen op!
mail kantoor blankenberge

Versterk ons team

Syndic Escalona is steeds op zoek naar gedreven medewerkers.

Ben jij de collega die wij zoeken? Neem dan zeker contact op.

spontaan soliciteren

Onze diensten

Wij staan in voor administratief beheer, financieel beheer en technisch beheer van uw eigendom.

onze diensten